Pulpe de pui umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui (fara spate),
  • un pateu mic sau 4 ficatei de pui,
  • 1 lingura de orez fiert,
  • sare, piper, condimente dupa plac, ulei.

Mod de preparare

Se desprinde pielea de pe carne, in partea exterioara, pana aproape de partea de jos a pulpei, ca un buzunar.

Pateul sau ficateii inabusiti si zdrobiti se amesteca cu sare, piper, mirodenii si orez si se umple buzunarul dar nu indesat foarte tare si nu pana la margine pt ca se va umfla.

Se dau la cuptor cu umplutura in sus si se mai stropesc cu uleiul din tava pana se rumenesc.

Se servesc cu orice fel de salata si garnitura de legume.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise