Pulpe la cuptor cu legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 4 pers
  • 4 pulpe
  • 4 cartofi curatati si taiati cuburi
  • un pahar de mazare
  • un pahar de fasole verde
  • 3 buc de gogosari in otet taiate cubulete
  • 4 ciuperci taiate felii
  • 4 linguri ulei
  • 1 foaie dafin
  • piper si sare
  • o lingurita de boia dulce
  • un catel de usturoi

Mod de preparare

Pui uleiul in tava cu pulpele crestate un pic pe ambele parti. Lasi circa 20 min la cuptor intorcandu-le din cand in cand. Pe urma pui toate legumele in tava si torni un pahar de apa peste legumele cu carnea. Ccand carnea si legumele sunt facute (adica carnea rumenita si legumele moi), prepari din catelul de usturoi pisat, foaia de dafin, sare si piper, boiaua dulce si o lingura de apa, un "dressing" pe care-l pui si pe el peste carne in tava. Mai lasi 5 min si scoti din cuptor. Servesti cald. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise