Pulpe la dubletta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 pulpe;
  • 1 morcov;
  • 2 cepe;
  • 2-3 catei de usturoi;
  • 2 linguri ulei de masline;
  • 3 rosii sherry;
  • o cescuta vin alb;
  • sare, piper, cimbru,enibahar foi de dafin,boia de ardei.

Mod de preparare

Faci un sos din ulei, vin si condimente. Lasi pulpele pentru o ora in acest sos. Incingi dubletta, asezi pulpele, presari legumele feliate,rosiile sferturi, acoperi, lasi 10 minute, dupa care intorci pulpele, adaugi o ceasca de apa si mai lasi 15 minute. Servesti cu piure de cartofi si salata de ardei copti sau ardei kapia.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise