Purcel de lapte

Timp pregatire
60 minute

Ingrediente

    Mod de preparare

    Oparesti purcelul si-l cureti cu faina de porumb sau, mai bine, cu saciz, asa cum se curata capul de vitel sau de porc, pina cind devine alb cum e coala de hirtie.

    Il sarezi.

    Daca-l pui la tava, aseaza mai intii pe fundul tavii mici betisoare, improvizind astfel un gratar, ca sa nu se lipeasca.

    Daca-l pui la frigare, aseaza mai intii frigarea pe carbuni, pina se inroseste. Apoi o introduci in purcel si-l bagi la cuptor.

    Il ungi din cind in cind cu untdelemn fin si, cind s-a rumenit pielea, cu rom. Atit.

    Ca salata e recomandabila varza rosie cu otet de vin si untdelemn bun, sau andivele.

    din Al. O. Teodoreanu - DE RE CULINARIA

    Drob de miel in foietaj

    Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

    Ciorba de miel acrita cu corcoduse

    Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

    Pasca traditionala

    Parteneri
    Bucataras.RO

    Desert pasca cu branza si ciocolata

    Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

    Desert pasca cu branza si ciocolata
    Culinar.RO

    Nectar de caise

    Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

    Nectar de caise
    ReteteCulinare.RO

    Tort cu ciocolata si caise

    Tort cu ciocolata si caise