Quiche cu ciuperci si morcovi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat: 220 g faina
  • 100 g quark
  • 4 linguri lapte
  • 4 linguri ulei
  • 1 ou
  • sare
  • putin praf de copt. Umplutura: 500 g ciuperci
  • 2 cepe mari
  • 300 g morcovi
  • 100 g gouda
  • 100 g smintina
  • 100 g creme fraiche
  • 3 oua

Mod de preparare

Pentru aluat se amesteca toate ingredientele cu robotul de bucatarie. Se pudreaza cu faina aluatul si se intinde in tava tapetata cu hirtie de copt. Morcovii se curata, se taie bete subtiri si se oparesc in apa sarata. Se rade brinza, ciupercile si ceapa se toaca marunt; ouale se amesteca cu smintina si creme fraiche. Peste blat se pun ciupercile si ceapa si se condimenteaza. Se adauga morcovii, brinza rasa, citeva frunze de patrunjel tocat, condimente. Se toarna compozitia de oua si se coace 40 min.

Se serveste cu vin alb sec.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise