Quiche picant- la Multicooker Philips

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - pentru aluat
  • 100 g unt
  • 250 g faina
  • 1 ou
  • sare
  • - pentru umplutura
  • 100 g kaizer
  • 100 g carnati picanti uscati
  • 100 g ciuperci taiate
  • 100 g cas de oaie
  • 50 g cascaval
  • 4 oua
  • 2 ardei copti rosii
  • 50 g masline negre fara samburi
  • 3-4 fire ceapa verde
  • 1 praf de copt
  • 100 ml smantana
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam toate ingredientele pentru aluat ( adaugam 50 ml apa, daca vi se pare prea tare aluatul), le framantam putin, apoi il invelim intr-o folie alimentara si il dam la frigider pentru 30 de minute.

Intre timp taiem fasii kaizerul si carnatul rondele si le prajim in putin ulei. Le scoatem din tigaie pe un servet de hartie sa absoarba grasimea in plus.

Taiem marunt ceapa, ardeii curatati ii rupem in fasii subtiri, ciupercile le taiem marunt.

Cand toate sunt gata si timpul a trecut, scoatem aluatul de la rece , il intindem subtire 3-4 mm si il punem in cuva aparatului,pe care am uns-o cu putin unt.

Cu o furculita, intepam aluatul dinloc in loc.

Avem grija ca aluatul sa fie ridicat putin pe marginea vasului.

Punem pe rand ciupercile, ceapa tocata, kaizerul si carnatul prajit, ardeii copti si la sfarsit maslinele .

Ouale le batem bine cu smantana , sare si piper, adaugam praful de copt si amestecam sa se omogenizeze.Rasturnam apoi compozitia in vas, peste legume.

Deasupra radem casul si cascavalul si presaram patrunjel verde tocat si putin ardei copt, pentru aspect.

Apasam butonul Menu Programam aparatul pe Bake ( Coacere), fixam temperatura la 150 de grade si fixam timpul de coacere la 45 de minute. Apoi apasam butonul Start si lasam aparatul sa-si faca programul.

La scurgerea timpului , scoatem aparatul din priza si lasam quiche-ul sa se raceasca in vas.

Atentie ! Aveti grija cand ridicati capacul , sa nu va opariti cu aburii...stati mai bine, mai departe si lateral de aparat.

Dupa ce s-a racit putin , il scoatem din vas , il punem pe un platou si se poate deja servi.

Este bun si rece , dar mai ales cald.....

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/10/bunatati-facute-cu-multicooker-philips.html

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise