R& D

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet piscoturi
  • 1 budinca vanilie
  • 4 linguri zahar
  • 5oo ml lapte
  • 1 compot ananas
  • 2-3 mandarine
  • 2 lingurite cacao
  • frisca
  • nuca cocos

Mod de preparare

Se prepara budinca cu 3 linguri zahar si cu lapte, conform instructiunilor de pe plic.

Piscoturile se aseaza pe o tava iar budinca calda o rasturnam peste ele si dam tava la rece.

Dupa ce s-a intarit budinca presaram ananasul si feliile de mandarine peste budinca.

Nuca de cocos se presara peste fructe apoi ornam cu frisca.

Deasupra punem sos de cacao facut din cacao si o lingura de zahar plus 70 ml apa.

Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise