R& D

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet piscoturi
  • 1 budinca vanilie
  • 4 linguri zahar
  • 5oo ml lapte
  • 1 compot ananas
  • 2-3 mandarine
  • 2 lingurite cacao
  • frisca
  • nuca cocos

Mod de preparare

Se prepara budinca cu 3 linguri zahar si cu lapte, conform instructiunilor de pe plic.

Piscoturile se aseaza pe o tava iar budinca calda o rasturnam peste ele si dam tava la rece.

Dupa ce s-a intarit budinca presaram ananasul si feliile de mandarine peste budinca.

Nuca de cocos se presara peste fructe apoi ornam cu frisca.

Deasupra punem sos de cacao facut din cacao si o lingura de zahar plus 70 ml apa.

Pofta mare !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise