Racitura de pasare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg de aripioare de pasare 2-3 gaturi de pasare,2-3 pulpe de pasare
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1morcov 1telina,marar patrunjel
  • 1foaie de dafin,enibahar
  • 1plic de gelatina
  • 1litru de apa
  • 2-3 oua fierte si curatate de coaja.

Mod de preparare

Curatam aripioarele, gitul si pulpele si le clatim.

Le punem la fiert in oala cu apa.Cind incepe sa fiarba sau inainte spumam ca supa sa fie limpede,si adaugam legumele si un usturoi foaia de dafin si enibahar.Lasam sa fiarba la foc mic pina carnea este moale si se desprinde de pe oase.Strecuram supa,iar carnea o taiem bucatele si o asezam intr-un vas ptr servit putin adinc sau un platou adinc.Peste carne turnam supa in care am dizolvat gelatina usturoi pisat si sare si piper la gust.

Amestecam inca putin si ornam cu ouale tari taiate felioare subtiri.

Lasam la rece citeva ore sau o noapte si a doua zi se poate servi.Este la fel de gustoasa ca ori care alta racitura.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise