rafaello

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200gr zahar pudra,
  • 200 gr unt (nu margarina),
  • 200gr lapte praf,
  • 200 gr nuca de cocos,
  • alune

Mod de preparare

Untul se topteste si apoi se lasa la racit (avem nevoie de unt rece dar cat mai moale pt a framanta mai bine).

Se freaca untul cu zaharul cat sa se obtina o pasta mai omogena.

Se adauga laptele praf si se amesteca, apoi nuca de cocos si eventual esenta de rom si se amesteca in continuare.

Dupa ce s-au amestecat bine, compozitia se lasa la racit.

Apoi, cu muuulta rabdare, se fac bilute care se dau prin nuca de cocos

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise