Rafaello

Timp pregatire
1800 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 gr unt (sau margarina)
  • 200 gr zahar pudra
  • 1 vanilie
  • 100 gr nuca de cocos
  • 150 gr lapte praf
  • 1 esenta de migdale

Mod de preparare

Se amesteca: untul cu zaharul pudra si vanilia.

Se adauga in compozitia de mai sus: nuca de cocos, laptele praf si esenta de migdale.

Daca compozitia este prea moale se pune la rece. Se fac mingiute cu mana si se dau prin nuca de cocos. (o alta nuca de cocos decat cealalta care se pune in compozitie).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise