Taie iepurele in bucati, apoi separa pulpele si file-urile;
Stropeste-le cu ulei de masline si frresh de lamaie, asezoneaza-le cu sare si piper alb si lasa-le cca 2 ore la marinat;
Incinge vasul de aluminiu al Crock Pot 6 L Saute si soteaza bucatile de iepure;
Adauga salotele taiate cubulete in prealabil urmate de cimbru;
Taie baconul si prunele cubulete si adauga-l si pe-acestea;
Stinge cu cherry si lasa-l putin sa se reduca;
Ia vasul de pe foc si introdu-l in Crock Pot;
Seteaza-l pe modul de gatire “low” si timpul de 1 ora si 30 min;
Adauga ghimbirul peste si pune-i capacul;
Cu 15 min inainte de final, potriveste de sare si piper alb;
Pofta buna !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise