1.Se toaca patrunjelul verde (se lasa cateva frunze pentru decor) si se amesteca cu usturoiul presat,o lingura de ulei si putin piper.
2.Carnea se spala , se dezoseaza si se taie in bucati potrivit de mari,apoi se amesteca cu compozitia de usturoi.
3.Restul de ulei se pune intr-o cratita ,se infierbanta si se pune carnea si se lasa sa se rumeneasca.Se ia cratita de pe foc si se sareaza carnea,apoi se scoate pe o farfurie si se pastreaza la cald.
4.In uleiul ramas se caleste ceapa,se adauga carnea, vinul, 4dl.apa,foile de dafin ,cuisoarele, zaharul,sarea, piperul si rosiile , fara pielita , si taiate bucati.Se fierbe acoperit cca.2 ore.
5.Macaroanele se fierb potrivit instructiunilor de pe pachet,se scurg si se clatesc cu apa rece.
6.Ragout-ul se serveste cu macaroane presarate cu cascaval ras,un vin rosu si decorat cu frunzulite de patrunjel verde.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise