rasol cu peste

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g de salau
  • pastrav sau alt peste alb
  • 25 g de unt
  • un galbenus de ou fiert tare
  • 1 lingurita de zeama de lamaie
  • 100 g de zarzavat. Fara sare!

Mod de preparare

Cum procedezi: Curata si spala peste, apoi fierbe-l 30 de minute impreuna cu patrunjelul, pastarnacul, telina si morcovul! Scoate-l din cratita, scurge-l si curata-l de oase cu cea mai mare atentie! Striveste-l cu fruculita, adauga cateva legume pasate, untul, galbenusul fiert si lamaia!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise