rasol de crap cu cartofi si sos olandez

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 cepe
  • 2-3 morcovi1 kg crap
  • foaie de dafin
  • 5-6 boabe de piper
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1/2 kg cartofi
  • patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe 20-25 min, la foc mic, in apa in care a fiert zarzavatul. Pestele curatat

se scoate pe o farfurie, imprejur se aseaza cartofii fierti, citeva felii de morcovi taiati rondele sau steluta si presarati cu patrunjel tocat si in gura pestelui se pune un buchetel de patrunjel.

Se serveste cu sos olandez.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise