Rasol de porc la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 ciolane afumate,
  • 3 rasol porc,
  • 2 capatani usturoi,
  • 100 ml vin alb,
  • sare, piper, dafin, cimbru.

Mod de preparare

Se pun la fiert ciolanele impreuna cu rasolul. Cand sunt aproape gata se scot se lasa la racit 10 min., apoi se maseaza fiecare bucata in parte cu pasta rezultata din usturoi, ulei, vin, sare si piper, apoi se baga la cuptor 30 min.

Se servesc cu mamaliga si hrean.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise