Rasol de vita cu morcovi.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 bucata rasol de vita.
  • 1 kg morcovi tineri.
  • 3 cepe albe.
  • 2 linguri pasta de tomate.
  • 2 linguri ulei de masline extravirgin.
  • 1 pahar vin alb sec.
  • 2 ramurele cimbru, daca nu cimbru uscat.

Mod de preparare

In cratita in care facem mancarea,punem cele doua linguri de ulei de masline extravirgin si rumenim putin carnea pe ambele parti, la foc mic.Bagam carnea la cuptor,pentru 30 minute.Curatam morcovii si ii feliem sau in ce forma ii dorim.Ceapa o taiem solzisori si le punem langa carne.Diuluam pasta de tomate in vinul respectiv si le punem in cratita la cuptor acoperit cu un capac sau cu o folie de aluminiu si mai lasam la foc mic inca 60 de minute.In cele 60 de minute mai intoarcem cel putin de doua ori carnea si o stropim cu sosul din tava.Pofta buna !!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise