rasol romanesc pt 4 pers

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingurita sare
  • 15 boabe piper
  • 1 ceapa
  • 4-5 morcovi
  • 0,800 g rasol de vita(in functie de gustul fiecaruia)
  • 8 bucati cartofi
  • 3-4 linguri de hrean ras
  • 1 lingurita de otet

Mod de preparare

Intr-o oala se pune apa la fiert cu sare, piper, ceapa, morcovi, se lasa sa fiarba 1/2 ora, se adauga carnea rasolul sau orice carne preferati.

Se spumeaza, acoperi si lasi sa fiarba 3-4 ore in oala normala sau 1 ora in oala sub presiune (oala minune).

Cu 1/2 ora inainte de a pune masa se fierb citiva cartofi.

30 de minute

Se pune rasolul pe farfurie inconjurat de morcovi cartofi si se serveste cu hrean cu otet.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise