Rata cu castraveti

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o rata
  • 6-8 buc. castraveti mici murati
  • 1/2 ceasca de pasta de rosii
  • 2-3 cepe
  • 2 ardei grasi
  • ulei
  • piper

Mod de preparare

Se spala castravetii si se taie in felii rotunde si mai groase. Intr-o cratita cu ulei, se pune un rind de felii de castraveti, peste acestea ceapa tocata, iar deasupra bucati de carne. Se toarna pasta de rosii dezlegata, se pun rondelele de ardei gras si piper. Se aseaza din nou castraveti si ceapa. Se toarna apa cit sa le acopere si se lasa sa fiarba la cuptor pina cind carnea se fragezeste si sosul a scazut.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise