Ratatouille

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un ardei capia
  • 2 dovlecei, curatati de coaja
  • o vânata mica, curatata de coaja
  • o ceapa
  • 2 rosii bine coapte
  • 50 gr ciuperci albe de cultura (champignon),
  • taiate in sferturi
  • 200 ml suc de rosii
  • o lingura busuioc verde, tocat
  • sare, piper negru macinat

Mod de preparare

1 Curatati ardeiul si tocati-1 in cuburi mici, la fel si vânata. Taiati dovleceii in felii mai groase si ceapa in rondele fine.

2 Curatati rosiile de pielita si taiati-le in sferturi.

3 Puneti toate legumele intr-o cratita, impreuna cu sucul de rosii, sare si piper dupa gust.

4 Când mâncarea incepe sa fiarba, acoperiti vasul si lasati-1 pe foc inca 15 minute (sau cât este necesar ca sa se inmoaie legumele).

5 Scoateti legumele din cratita si aranjati-le pe un platou.

6 Puneti din nou cratita pe foc si dati sosul intr-un clocot scurt, ca sa se ingroase putin. Mai adaugati sare si piper, daca este nevoie.

7 Strecurati sosul si turnati-l peste legumele din platou. Mâncarea poate fi servita atât rece, cât si calda.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise