Ratatouille cu rozmarin

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g file de porc
  • 500g rosii
  • 1 ceapa
  • 1catel de usturoi
  • 1vanata mare
  • 400g dovlecei
  • 1 ardei galben
  • 2linguri ulei de masline
  • 2 crengute rozmarin
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Spalati carnea,uscati-o pe un servet de bucatarie si taiati-o felii de cca.1cm grosime.Scufundati rosiile in apa fierbinte, indepartati-le pielea;taiati rosiile cubulete.Curatati ceapa si usturoiul,apoi tocati-le.Pregatiti legumele si tocati-le marunt.Incingeti o lingura de ulei intr-un vas si caliti ceapa si usturoiul. Adaugati legumele si o crenguta de rozmarin, acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba 20min. la foc mediu.Prajiti carnea in uleiul ramas cu restul de rozmarin cca.3min.pe fiecare parte.Indepartati rozmarinul,condimentati carnea si legumele si aranjati-le in farfurie.Se poate orna cu crengute proaspete de rozmarin.La aceasta mancare se potrivesc foarte bine lipiile.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise