Ravioli cu curcan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 40 g dovlecei
  • 100 g piept de curcan
  • 2 linguri d eunt
  • 60 g faina
  • 100 ml lapte
  • 200 g ravioli cu spanac (preparat congelat)
  • 1 lingura de ulei
  • 100 g mascarpone
  • ½ lingurita supa
  • sare, piper
  • 100 g papadie

Mod de preparare

1. Se toaca ceapa. Se taie cuburi dovleceii si carnea. Se incinge untul si se caleste ceapa; se adauga faina si se caleste. Se stinge cu lapte, care se omogenizeaza cu telul; se lasa sa dea in fiert. Se adauga dovleceii si se lasa sa fiarba 10 min. la foc mijlociu. Se prepara ravioli, conform indicatiilor de pe ambalaj.

2. Se incinge uleiul si se prajeste carnea. In sos se amesteca mascarpone, sare, piper si supa. Carnea si sosul se amesteca impreuna cu frunzele de papadie.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise