Rebize murate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rebize rosii si albe
  • otet
  • zahar
  • foi de dafin
  • boabe piper,enibahar,sare

Mod de preparare

Faci un baitz din: o parte otet,3 parti apa.O lingura sare si o lingura zahar la 1 litru lichid,condimente.

Dupa ce da in cocot,torni in borcane unde ai asezat rebizele, inchizi borcanul, il invelesti in patura,lasi pana se raceste treptat. Folosesti fructele iarna pentru ornat salate sau ca garnitura alaturi de muraturi.

Rebizele albe nu le murezi in acelasi borcan cu cele rosii. Rebizele sun paltinelele marunte

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise