Rechin la gratar

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati rechin
  • cimbru, rozmarin
  • sare, piper

Mod de preparare

Carnea de rechin este un inlocuitor al pieptului de pui, nu sunt la fel dar se aseamana destul de bine. Este o carne foarte frageda si fara oase.

Se condimenteaza dupa bunul gust, se lasa 10-15 minute sa patrunda condimentele in carne.Se pune pe gratrul incins.

Se lasa sa se rumeneasca putin pe ableme parti.Carnea de rechin este foarte frageda asa ca aveti mare grija cand intoarce-ti carnea pe partea cealalta.

Se servesc cu mamaliga si mujdei de usturoi.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise