Rechin la gratar

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati rechin
  • cimbru, rozmarin
  • sare, piper

Mod de preparare

Carnea de rechin este un inlocuitor al pieptului de pui, nu sunt la fel dar se aseamana destul de bine. Este o carne foarte frageda si fara oase.

Se condimenteaza dupa bunul gust, se lasa 10-15 minute sa patrunda condimentele in carne.Se pune pe gratrul incins.

Se lasa sa se rumeneasca putin pe ableme parti.Carnea de rechin este foarte frageda asa ca aveti mare grija cand intoarce-ti carnea pe partea cealalta.

Se servesc cu mamaliga si mujdei de usturoi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise