Reteta a la Lena*

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. cartofi;
  • 1 ardei gras rosu;
  • 2 oua fierte, tari;
  • 1 ceapa;
  • 1 buc. kaizer
  • sare, piper

Mod de preparare

Cartofii se curata, se taie cubulete si se pun la firt ca la piure.

Ceapa, kaizeru, ardeiu se toc marunt si se pin la calit intr-un tuci.

Dupa ce s-au fiert bine cartofii se pun peste ceapa, kaizer si ardei si peste ele se pun ouale cubulete sau feliute.Se da focul mic si se pune capacu.Se mai mesteca sa nu se lipeasca, se condimenteaza cu sare si piper dua gust si se razuie si niste pranza sau cascaval.

Se lasa sa dea in clocot de cateva ori si se serveste cald.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise