RETETA MEA DE MUJDEI

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 BUC CAPATANA DE USTUROI
  • 1 LINGURA DE ULEI
  • 1 LINGURITA OTET
  • 2 LINGURI APA
  • SARE
  • CINE DORESTE POATE ADAUGA SI O BUCATA DE HREAN(DOAR LA FRIPTURA)

Mod de preparare

SE FREACA USTUROIUL CU SAREA PANA DEVINE O PASTA

SE PUNE LINGURA DE ULEI SE FREACA IN CONTINUARE;APOI SE PUNE LINGURITA DE OTET SI SE MAI FREACA PUTIN

PANA SE ALBESTE IAR LA SFARSIT SE PUN CELE 2 LINGURI DE APA .

POFTA BUNA!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise