RETETA PESTE MARINAT ( MACROU )

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Macrou
  • sare
  • otet

Mod de preparare

Se curata si se sareaza pestele ,

Se tine la sare (un rand de peste taiat un rand de sare ) 24 de ore,

Dupa 24 ore se spala la jet de apa,

Se pune la fiert o parte otet cu doua parti apa cu boabe de mustar si boabe de piper,

Se lasa la racit, Se aseaza pestele in borcane in straturi nepresat,

Se toarna saramura preparata racita peste pestele asezat in borcan,

Se lasa la macerat 6 zile dupa care se poate consuma.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise