Rinichi inabusiti cu garnitura de legume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -2 rinichi de porc
  • -5 gogosari
  • -5 ardei grasi
  • -2 vinete mai mari
  • -3 cepe mari
  • -200 g ulei
  • -sare
  • -foi de dafin
  • -3 rosii
  • -piper
  • -frunze de patrunjel

Mod de preparare

Se coc legumele,se curata de pielite si de casutele de seminte,se taie cubulete,iar ceapa,pestisori.Se calesc intr-o cratita mai groasa cu o parte din cantitatea de ulei si cu rosiile tocate marunt.Se condimenteaza dupa gust:se serveste compozitia alaturi de rinichii prajiti inabusit asortandu-se cu frunze de patrunjel taiate fin si felii de lamaie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise