Risotto cu legume

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g telina,
  • 1 morcov,
  • 1 dovlecel,
  • 1 ceapa,
  • 1 lingurita ulei de masline,
  • 100 g orez,
  • 3/8 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa),
  • sare,
  • piper,
  • 3 lingurite parmezan ras,
  • 1 lingura patrunjel verde tocat.

Mod de preparare

Se curata legumele, se spala si se taie cubulete. Ceapa curatata se toaca marunt si se caleste in uleiul incins. Se adauga orezul, se dunstuieste pana ce devine sticlos, se stinge cu zeama de legume si se lasa pe foc (circa 10 minute) sa se umfle, amestecand intruna. Se adauga legumele, se condimenteaza si se fierb toate inca 15 minute, la foc mic. La sfarsit, se incorporeaza cascavalul ras si patrunjelul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise