Risotto cu legume

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g telina,
  • 1 morcov,
  • 1 dovlecel,
  • 1 ceapa,
  • 1 lingurita ulei de masline,
  • 100 g orez,
  • 3/8 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa),
  • sare,
  • piper,
  • 3 lingurite parmezan ras,
  • 1 lingura patrunjel verde tocat.

Mod de preparare

Se curata legumele, se spala si se taie cubulete. Ceapa curatata se toaca marunt si se caleste in uleiul incins. Se adauga orezul, se dunstuieste pana ce devine sticlos, se stinge cu zeama de legume si se lasa pe foc (circa 10 minute) sa se umfle, amestecand intruna. Se adauga legumele, se condimenteaza si se fierb toate inca 15 minute, la foc mic. La sfarsit, se incorporeaza cascavalul ras si patrunjelul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise