Rizoto bianco

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa tocata fin
  • 1 ceasca lapte
  • 2 supa supa
  • parmezan ras
  • 1/2 kh orez pentru rizoto
  • 1 lingura ulei
  • sare, piper

Mod de preparare

Ceapa se prajeste usor la foc mic, se adauga orezul, laptele si supa, se pune sare si piper, se fierbe la foc mic in vas acoperit. Se rade deasupra parmezan si se da la cuptor sa se topeasca brinza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise