Roses des sables(Trandafirii nisipurilor)

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1)250 g de ciocolată de menaj
  • 250 g de margarină
  • 200 g de zahăr pudră
  • 500 g de fulgi de porumb(corn flakes)
  • 2)200 g de ciocolat cu lapte sau neagră.
  • 120 g de cereale Fitness sau Corn Flakes

Mod de preparare

Rupeţi ciocolata bucăţele.Topiţi ciocolata şi margarina împreună în microunde(cam 1 minut) sau pe bain-marie.

Incorporaţi zahărul după ce scoateţi din microunde.

Puneţi totul într-un castron mare şi cu o porţie de fulgi. Amestecaţi delicat să nu zdrobiţi, dacă a mai rămas ciocolată lichidă, mai adăugaţi fulgi.

Aranjaţi pe o folie de aluminiu şi puneţi 30 de minute la frigider. (Puteţi pune şi pe o farfurie, uşor unsă cu ulei, sau în hârtii păstrate de la ciocolată.)

Se păstrează 2 sau 3 zile într-o cutie la frigider.

2) Se procedează la fel.

NOTĂ:

Este o reţetă uşoară, de pregătit cu copiii Dvs.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise