Rosii marinate la gratar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri ketchup
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet din vin rosu
  • 1 lingurita cimbru proaspat maruntit
  • 1/2 catel de usturoi maruntit
  • 1/2 lingurita sare
  • 3 rosii mari, taiate rondele
  • 6 frunze de salata
  • piper alb

Mod de preparare

Intr-un bol amestecati ketchupul, uleiul, otetul, cimbrul, usturoiul, sarea si piperul; puneti rondelele de rosii intr-o punga resigilabila si turnati amestecul peste rosii, inchideti punga si lasati la marinat timp de o ora.

Scoateti rosiile si asezati-le pe gratarul incins, tineti 2 minute, intoarceti pe cealalta parte, apoi dupa inca 2 minute luati rosiile de pe gratar.

Introduceti frunzele de salata in sosul de marinata si asezati rosiile pe frunzele imbibate in sos. Serviti cald.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise