Rosii si ardei umpluti cu crema de branza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 rosii maricele
  • 2 ardei rosii
  • 500-600 gr de branza de vaci
  • 100 gr unt
  • 2 linguri smantana
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spalam rosiile si le stergem cu un servet.

Le taiem un capac, le scobim miezul si le scurgem de zeama.

Ardeii ii spalam, le taiem si lor cate un capac si le scoatem toate semintele.

Branza o mixam bine.

Adaugam untul treptat apoi smantana.

Frecam totul bine pana devine o pasta.

Mararul il spalam, indepartam coditele si il tocam marunt.

Il adaugam in crema de branza, apoi o condimentam cu sare si piper dupa gust.

Luam cu o lingurita din crema de branza si umplem rosiile si ardeii.

Apasam bine crema in interior, apoi ii acoperim cu capacul.

Ii dam putin la rece apoi servim.

Sunt foarte gustoase si pe un platou de gustari merg de minune!!!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise