Rosii si ardei umpluti cu crema de branza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 rosii maricele
  • 2 ardei rosii
  • 500-600 gr de branza de vaci
  • 100 gr unt
  • 2 linguri smantana
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spalam rosiile si le stergem cu un servet.

Le taiem un capac, le scobim miezul si le scurgem de zeama.

Ardeii ii spalam, le taiem si lor cate un capac si le scoatem toate semintele.

Branza o mixam bine.

Adaugam untul treptat apoi smantana.

Frecam totul bine pana devine o pasta.

Mararul il spalam, indepartam coditele si il tocam marunt.

Il adaugam in crema de branza, apoi o condimentam cu sare si piper dupa gust.

Luam cu o lingurita din crema de branza si umplem rosiile si ardeii.

Apasam bine crema in interior, apoi ii acoperim cu capacul.

Ii dam putin la rece apoi servim.

Sunt foarte gustoase si pe un platou de gustari merg de minune!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise