Rosiile spalate,taiate in doua,se scoate miezul,se toaca,se pune intr-un vas si se amesteca cu tonul scurs si maruntit,usturoiul pisat,pastele fierte si scurse,jumatate din cascavalul ras,sare,piper se amesteca si se umplu jumatatile de rosii;deasupra cate o bucatica de unt,cascaval si pesmet;
pentru a doua umplutura,pieptul de pui taiat cubulete mici,se calesc in ulei,se adauga jumatate de punga de legume iar dupa ce s-a evaporat sucul din legume,se umplu rosiile,deasupra cate o bucatica de unt si un patratel de cascaval;rosiile se pun in tava pe hartie de copt si se dau la cuptor 10-15min;se servesc calde,dar sunt bune si reci.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise