Rosii umplute

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 buc. rosii
  • 8 oua
  • 2 dl ulei
  • zeama de la o lamiie
  • o lingurita mustar
  • sare
  • piper
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Se aleg rosii proaspete si tari, se spala, li se taie un capacel si se golesc de miez, apoi se pun la scurs cu gura in jos. Se fierb 6 oua tari, se cojesc, se toaca marunt si se amesteca cu mustarul, 2 linguri de maioneza, sare, piper si patrunjel. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile, iar in loc de capacel se pune o lingura de maioneza aranjata frumos si o frunza de patrunjel (maioneza se prepara din doua galbenusuri).

Inainte de a fi servite, ouale se tin la rece, cca 30 minute

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise