Rosii umplute cu creveti la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 rosii coapte
  • 1 conserva de creveti
  • 1 lingura lapte
  • 3 linguri cascaval ras
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel tocat fin la alegere.

Mod de preparare

Tai rosia deasupra (faci un capac) scoti miezul rosiilor (dar numai semintele) le umplii cu sare dura si le lasi la scurs in jos.din unt,faina,lapte,faci un sos gros alb in care pui cascavalul ras si crevetii pe care trebuie sa ii tai daca sunt tare mari lasi sa fiarba un pic umplii rosiile si le bagi la cuptor 15 minute la foc potrivit cu ulei de masline.noi servim cu cartofi pai,daca va place puteti presara deasupra patrunjelul tocat fin. Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise