Rosii umplute cu orez

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii mari
  • 200 gr orez
  • delikat
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Rosiile se spala si se scobesc de miez. Orezul se pune la fiert cu putin delikat. Miezul de la rosii se trage putin in tigaie cu ulei si cand este fiert orezul se adauga peste si se omogenizeaza. Se potriveste de sare si piper.

Cu orezul obtinut se umplu rosiile, dupa care se aseaza in picioare intr-o tava unsa cu ulei si cu putin suc de rosii. Se da la cuptor 45 min.

Intre rosii se pot adauga si cateva felli de cartofi. Se pot servi si reci.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise