ROSII UMPLUTE CU TELINA

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg rosii
  • 500 g telina
  • 150-200 g maioneza, cateva masiline, cateva fire de patrunjel

Mod de preparare

Se aleg rosii tari si de aceeasi marime, se spala bine, li se taie capacul din partea coditei, se scoate miezul cu o lingurita si se aseaza cu gura in jos ca sa se scurga bine de zeama .

Telina se curata de coaja, se rade si se amesteca cu maioneza ( se pastreaza 1/2 cana de maioneza pentru ornat).

Se umplu rosiile cu telina astfel pregatita, se orneaza cu cate o lingurita de maioneza, o maslina si cateva fire de patrunjel verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise