rosii umplute cu vinete

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 rosii
  • 1 kg vinete
  • 100 ml ulei
  • 100 g ceapa
  • 2 oua
  • piper si sare

Mod de preparare

Vinetele se coc, se curata de coaja, se scurg si se toaca.Rosiile se spala, se taie capacul, se scoate miezul, se aseaza pe un platou cu partea taiata in jos pentru a se scurge.Ceapa se curata si se taie marunt.Ouale se fierb bine , se curata si apoi se taie felii.

Vinetele se amesteca cu sarea, uleiul, ceapa si piperul, dupa gust. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile.Preparatul se aseaza pe platou, decorat cu felii de oua.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise