Rosii uscate in ulei

Timp pregatire
750 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • ulei de masline
  • busuioc uscat si verde

Mod de preparare

Puneti rosiile taiate in jumatati in tava, pe hartie de copt, iar peste ele presarati sare, piper si busuioc uscat. Le lasati la cuptor, la 70-75 de grade, cu usa deschisa, timp de 12 ore cel putin.

Cand rosiile si-au redus dimensiunea la aproape jumatate din cat erau la inceput, se iau si se pun una cate una intr-un borcan, amestecate cu usturoi proaspat si busuioc verde, iar deasupra se toarna uleiul de masline.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise