Rosii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 6 rosii , 200 g brinza de vaci cu smintina , 100 g telemea , 1 lingura ulei de masline, 2 legaturi
  • marar verde , 1 legatura patrunjel verde , piper .

Mod de preparare

Mod de preparare:

Se taie capacul rosiilor si se scobesc cu o lingurita , avind grija sa nu le spargem pielita. Se

amesteca bine toate celelalte componente si se umplu rosiile cu aceasta pasta dupa care se

pun capacelele pe rosii.

E un fel rapid, usor de pregatit, aspectuos si foarte gustos.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise