Rostbif-acoperit cu mirodenii

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1.500-2kg de carne-antricot-cotlet-lasat intreg netaiat felii
  • mustar dijon cu boabe
  • sare groasa de bucatarie
  • piper macinat
  • ramura de rozmarin
  • ramura de thimin
  • 2linguri de boabe de piper rosu
  • verdeata de patrunjel
  • 4linguri de ulei de masline
  • 4 catei de usturoi

Mod de preparare

Incalzim cuptorul la faza de gratar cu cuptor impreuna la 250 de grade.

Carnea o spal dar daca are o pielita de grasime o las ptr ca la gratar se topeste,oung bine pe toate partile cu mustar dupa care cu ulei de masline si o pun pe o tava de copt cu pergament.O las 5 minute pe o parte la temperatura de 250 de grade si 5 minute pe cealalta parte dupa care cobor temperatura la 180 de grade si o frig 20-25 de minute.Cit carnea se frige maceresc toate mirodeniile impreuna cu usturoiul si cind scot carnea din cuptor o ung cu pasta de mirodenii.Olas inca 5 minute in cuptorul stins dupa care o servesc taiata felii subtiri cu cartofi mici copti.Este foarte gustoasa asa friptura chiar daca in mijloc carnea mai este inca un pic in singe.Daca doriti mai coapta se mai lasa 5 minute la fript .Este o friptura usoara si foarte gustoasa.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise