Rotocoale cu branza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 12 rotocoale:
  • branza rasa 3 cani
  • faina 2 cani
  • 2 oua
  • 3/4 cana lapte
  • 2 lingurite praf de copt

Mod de preparare

Amestecati toate ingredientele bine si puneti din aceasta compozitie intr-o tava unsa cu grasime cate o lingura plina varf apoi lasati putin loc puneti alta si tot asa pana o terminati pe toata. Dati tava la cuptorul incalzit in prealabil si coaceti timp de 10 min. Se servesc fierbinti cu smantana sau cascaval ras deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise