Ruladă cu gem de caise

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • - 6 ouă,
  • - 6 linguri de zahăr,
  • - 1 plic zahăr vanilat,
  • - 1 lingură de ulei,
  • - 6 linguri de făină.

Mod de preparare

Cum procedăm:

Frecăm gălbenuşurile cu zahărul, adăugăm uleiul, vanilia, apoi adăugăm făina.

Batem albuşurile şi amestecăm gălbenuşurile cu albuşurile bine bătute apoi turnăm totul într-o tavă mare în care am pus hârtie de copt. Coacem 10 minute la foc potrivit.

Scoatem din tavă blatul, îl punem pe un prosop umed şi rulăm. Lăsăm la răcit apoi umplem cu gem de caise. Deasupra am glazurat cu ciocolată amăruie topită la microunde.

Foarte simplu şi foarte bun.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise