Rulada

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat: 1 ou, 3 lingui de zahar, 3 linguri de ulei, 1 pahar apa, 1 lingurita bicarbonat, sare, esenta, faina
  • Crema: 1\2 pachet cacao, 1\2 pachet margarina, 1 cana zahar, 1 esenta, 100-150g rahat

Mod de preparare

Blatul: se bate oul cu apa, se adauga sare, zahar si ulei si se bat pana se fac spuma. Se adauga bicarbonatul, esenta si faina cat cuprinde. Se formeaza un aluat si se pune in tava la copt.

Crema: margarina se bate cu zaharul si cacao, se adauga esenta si se pune putin pe foc, apoi se amesteca cu rahatul si daca e nevoie se pune putina faina pana se ingroasa. Se scoate blatul de la cuptor si se unge cu crema obtinuta, apoi se ruleaza usor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise