Rulada aperitiv

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 g mazăre congelată
  • - 200 g morcov
  • - 200 g cartofi
  • - 200 g pătrunjel rădăcină
  • - 200 g mere
  • - 300 g piept de pui
  • - 1 lămâie
  • - 6 linguri maioneză
  • - 7 linguri de smântână
  • - 250 ml supă de legume
  • - 20 g gelatină
  • - 5 ouă fierte
  • - ardel gras roșu și frunză de pătrunjel ( decor)

Mod de preparare

Legumele se fierb,apoi după ce se răcesc se taie cubulețe. Merele se curăță de coajă,se taie cubulețe și se pun în sucul de lămâie. Apoi toate ingredientele se pun într-un vas mare și se adaugă maioneză amestecată cu smântâna, sare, piper și condimente și se amestecă bine.

Supa de legume se amesteca cu gelatina care se dizolvă la o temperatură scăzută. După ce s-a dizolvat se toarnă pe amestecul de legume. Se da la frigider 15 min, apoi compoziția se așează pe folie sub formă de dreptunghi. În mijloc se pun ouăle fierte, se rulează. Se lasă la răcit peste noapte, iar a doua zi se așează pe un platou și se ornează cu ardel gras roșu și patrunjel verde.

Poftă bună !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise