Rulada cu banane

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -250 ml bautura de soia indulcita si vanilata
  • -50 g stafide aurii
  • -300 g biscuiti obisnuiti
  • -100 g ciocolata de post-75% cacao
  • -2 linguri whisky sau visinata
  • -100 g miere de albine
  • -1 lingurita praf de scortisoara
  • -2 banane
  • -100 g amestec de nuci,migdale,alune de padure crude macinate
  • -folie de aluminiu

Mod de preparare

Se macina marunt biscuitii-i-am pus in robot pt. a economisi timp.Se amesteca cu bautura de soia-Soya drink produs de post,scortisoara,ciocolata rasa fin.Separat se incalzesc stafidele,whisky-ul si mierea.Dupa ce se racesc putin se adauga amestecului de biscuiti.Se presara amestecul de nuci peste o bucata de folie de aluminiu-aprox 30 cm lungime-si se intinde cu mana prin presare usoara amestecul de biscuiti.La un capat se aseaza bananele una in prelungirea celeilalte-intra cam o banana si jumatate-si cu ajutorul foliei se incepe rularea ,evident doar a amestecului de biscuiti,fara folie.Se introduce pt. 2 ore la frigider,apoi se taie.Este una dintre cele mai delicioase prajituri de post si dietetica in acelasi timp.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise