RULADA CU CARNE

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne tocata
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • 1-2 felii de paine
  • lapte
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • sare,piper,condimente

Mod de preparare

Ceapa se prajeste,feliile de paine se inmoaie in lapte,patrunlelul se toaca.

Toate ingredientele se amesteca foarte bine intr-un castron si se potriveste de sare,piper,condimente.

Pe o hartie de celofan sau pergament unsa se pune aceasta compozitie si i se da forma unui sul. Cu ajutorul celofanului se lasa rulada intr-o tava unsa bine cu unt.Deasupra se unge cu un albus de ou si se da la cuptor.Se stropeste mereu cu sosul din tava si cand se rumeneste se stropeste cu vin alb.

Se taie cand s-a racit.Se serveste rece sau calda.

Daca doriti la mijloc puteti pune si carnaciori.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise