RULADA CU CARNE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 0,5kg de carne porc sau vita
  • 2 oua fiete tari
  • 2 morcovi fierti
  • sare, piper.
  • 1 pahar apa
  • 1 pahar ulei.

Mod de preparare

Se taie carnea in 4 felii mari si groase de 1cm.Bate fiecare felie si presara sare si piper.

In 2 felii, ruleaza ouale fierte si leaga carnea cu ata.

La fel procedezi si cu celelalte felii in care pui morcovii.

Intr-un vas mai adanc se pun ruladele si cu un pahar de apa si unul de ulei, bagam la cuptor la foc potrivit o ora.Din cand in cand se mai stropesc cu sosul din tava.

Dupa ce sa-u racit,se scot atele,se taie rulada felii.Se pot servi cu un pireu,sau dupa preferinta.pofta buna

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise