RULADA CU CARNE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 0,5kg de carne porc sau vita
  • 2 oua fiete tari
  • 2 morcovi fierti
  • sare, piper.
  • 1 pahar apa
  • 1 pahar ulei.

Mod de preparare

Se taie carnea in 4 felii mari si groase de 1cm.Bate fiecare felie si presara sare si piper.

In 2 felii, ruleaza ouale fierte si leaga carnea cu ata.

La fel procedezi si cu celelalte felii in care pui morcovii.

Intr-un vas mai adanc se pun ruladele si cu un pahar de apa si unul de ulei, bagam la cuptor la foc potrivit o ora.Din cand in cand se mai stropesc cu sosul din tava.

Dupa ce sa-u racit,se scot atele,se taie rulada felii.Se pot servi cu un pireu,sau dupa preferinta.pofta buna

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise