Rulada cu ciocolata sau dulceata

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ‎7 oua
  • 7 linguri zahar
  • 7 linguri faina,
  • razatura de portocala ,
  • un zahar vanilat

Mod de preparare

Se bat spuma albusurile cu zaharul ,separat se bat galbenusurile cu un praf de sare .Se amesteca cele doua compozitii ,se pune zaharul vanilat ,razatura de portocala si faina .Aluatul rezultat se intinde intr-o tava normala de aragaz in care s-a pus mai intai ,hartie de copt .Se da la copt pentru 15 min.

Blatul rezultat se imparte in doua ,si se umple cu ce vrea fiecare .Se pudreaza cu zahar .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise