Rulada cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g carne tocata slaba
  • 500g ciuperci champignon tocate
  • 4 linguri de tarite de ovaz
  • 4 oua
  • o legatura de marar si una de patrunjel tocate marunt
  • sare
  • piper
  • curcuma
  • ghimbir
  • ceapa verde. Optional se pot fierbe 4 oua care se pun in mijloc.

Mod de preparare

Ciupercile se oparesc, se scurg si se amesteca cu carnea si cu celelalte ingrediente. Se pregateste o tava de chec cu hirtie de copt si se toarna compozitia. Se presara seminte de susan deasupra, apoi se da la cuptor cca 40 de minute. Asta e tot!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise